top of page
Wie zijn Ellen, Nienke, Otto, Masja en Sandra?

Ellen Goossens heeft 14 jaar lang op het Palet-Zuid gewerkt in de bovenbouw. Daarnaast maakte ze een aantal jaar deel uit van het MT en begeleidde zij meerbegaafde leerlingen. Daarna kreeg ze de kans om een taalschool op te zetten in de gemeente waar zij woonachtig is.

Dat heeft ze een aantal jaar met veel plezier gedaan! Naast het lesgeven was het opstellen van een beleidsplan en het adviseren van de leerkrachten van de stamscholen een belangrijke taak. Ellen heeft de opleiding ‘Docent NT2’ bij het HCO in Den Haag gevolgd. 
Nienke van Weezenbeek heeft een aantal jaar ervaring als leerkracht in het PO en heeft aan de VU de MA Toegepaste Taalwetenschappen afgerond. Otto Kos heeft 34 jaren ervaring als leerkracht aan bs De Horizon in alle groepen en heeft in 2010 de Master SEN opleiding aan het Seminarium voor Orthopedagogiek aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Nienke en Otto volgden samen de verkorte opleiding tot NT2 Specialist van de HvA in samenwerking met de Amstel Academie van OGAmstelland. In augustus 2022 kwamen al hun wegen bij elkaar. 

In januari 2023 vond uitbreiding plaats bij de ATO van Amsteltaal, waar Masja Pantlin en Sandra van Stuijvenberg aansloten. Masja Pantlin heeft meer dan 20 jaar ervaring in de onderbouw van het regulier onderwijs. Sinds 5 jaar werkt ze als Nieuwkomers leerkracht in de onderbouw van Amsteltaal in Amstelveen. Sandra werkt 4 jaar als leerkracht in groep 1/2 in het regulier onderwijs en heeft als Nieuwkomersleerkracht met deze doelgroep gewerkt op ITK Wereldwijs In Hoofddorp.

bottom of page